wijn aalst
TV OOST Regionaal nieuws uit Oost-Vlaanderen.
4 Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz: Alles" aan doen om Aalst Carnaval erkend te houden." 5 Oliver Naesen blikt vooruit op heilige week, met E3 Harelbeke als start. 6 Provincie wil bosbestand verdubbelen en verwerft 10 ha bos in Sint-Niklaas.
Homepage Fijnwijn.
Proef gratis in onze bodega in een gezellige sfeer en bij deskundig advies. Voor barbecue en feesten kan U gratis gebruik maken. van onze glazen, koelers en receptietafels. Vier vaderdag met Fijnwijn en schenk hem een cadeaubon of een wijnpakket.
Le Goût Soirée Gezellige wijnbar Wetteren 70 topwijnen per glas Huiskamersfeer grote picnic tuin.
Neem een glas cava of champagne in winebar Le Gout Soiree in Wetteren of rode, witte, rosé of exclusieve blauwe wijn. Of kom proeven van de authentieke Valenciaanse paella. Uniek in de streek tussen Gent en Aalst. Welkom in onze wijnbar/paella restaurant.
ALDI.
Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering. Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht.
Domein De Kluizen www.wijnbouw.com.
Domein De Kluizen van Herman Troch, gelegen in Affligem, is inmiddels een vaste waarde onder de Belgische wijnen. Herman is een gepassioneerde wijnbouwer die met respect voor de natuur prachtige wijnen weet te maken. Herman Troch is een gepassioneerd wijnbouwer die ecologisch verantwoord werkt vanuit de overtuiging dat het de kwaliteit van de wijn ten goede komt.
Magnus kwaliteitswijnen.
Wijnen van de maand. FRONSAC Charme de Villars. Rode wijn van Frankrijk 2015. De Bordeaux-appellatie Fronsac is een vlag die vele ladingen dekt. Het kan zowel vrij goedkope, relatief eenvoudige rode wijn zijn als wat duurdere maar voortreffelijke klassewijn welke zich zonder. Wijn van de maand.
Basis wijndegustatie SYNTRA Midden-Vlaanderen.
We sluiten de laatste avond af met heel wat wijnweetjes die je ooit al wou weten, maar waarop je nog nooit eerder het antwoord kreeg: Waar koop je wijn, hoe, waar en vooral hoe lang bewaar je wijn? Hoe serveer je wijn?
De Vinotheek: Nelis Van Liedekerke.
Passie voor wijn en waarheid. Van de prestigieuze crus tot verrassende ontdekkingen uit heel verscheiden landen.: De Vinotheek Nelis Van Liedekerke is een reis voor elk smaakpalet, elke gelegenheid en elk budget. Op die tocht gaat u vergezeld van een ervaren gids die u graag terecht brengt met ware kennis en deskundig advies.
Belgische Wijnhandelaars.
9080 Lochristi: LiveWell / Wijnen Schietse. 9100 Sint-Niklaas: Het Wijnhuis. 9120 Beveren: Michèle Heyndrickx MHweb uitsluitend ZA-wijn. 9200 Dendermonde: Arnim Wines uitsluitend ZA-wijn. 9240 Lede: Fijne Wijn Goossens. 9255 Buggenhout: Rolu uitsluitend ZA-wijn. 9280 Lebbeke: Bonsella Kaapse Wijnen. 9310 Baardegem / Aalst: Domus Vinem.
Krëfel elektro de beste prijzen, service inbegrepen.
Krëfel gebruikt cookies om jou een betere website te kunnen bieden. Cookies zijn kleine bestanden die wij tijdelijk op jouw computer plaatsen om ervoor te zorgen dat je niet telkens opnieuw moet aanmelden of dezelfde gegevens dient in te vullen.
Landsheere wereldwijnen.
Beste Wijn vrienden, We nodigen u graag uit op onze OPEN FLESSENDAGEN 2018 Wanneer? Zaterdag 20 oktober 2018, 14u 20u Zondag 21 oktober 2018, 14u 20u Locatie: Hopmarkt 50, Hopmarkt 9300 Aalst Zoals gebruikelijk zijn er diverse wijnen om van te proeven en promoties om van te profiteren.

Contacteer ons