samenstellingsetiket
Samenstellingsetiket op producten volgende stap in MVO-beleid Eromes OfficeRepublic.
Eromes heeft een samenstellingsetiket ontwikkeld dat op alle producten geplaatst zal worden. Het eerste meubilair met het samenstellingsetiket zal deze maand geleverd worden. Dit is een belangrijke stap in het MVO-beleid van Eromes. Het samenstellingsetiket laat zien welk percentage grondstoffen in het product zit, dit betreft onder andere hout, kunststof, metaal en staal.
Samenstellingsetikettering van textielproducten FOD Economie.
Wanneer de textielproducten niet bestemd zijn voor de consument, kan deze etikettering vervangen worden door begeleidende handelsdocumenten, verstrekt door de fabrikant. De marktspeler die het textielproduct op de markt brengt, is verantwoordelijk voor de etikettering en de merking. Enkele specifieke aandachtspunten.: afkortingen in de etikettering zijn niet toegelaten.; de uitdrukkingen 100, zuiver" of puur" mogen alleengebruikt worden voor textielproducten die uit één vezelsoort zijn samengesteld.; de uitdrukking scheerwol" mag alleen gebruikt worden indien het product uitsluitend bestaat uit wolvezels die voordien nooitin een afgewerkt product verwerkt waren en geen verspinningsbewerkingen hebben ondergaan.; het etiket van meervezelige textielproducten moet de benamingen en gewichtspercentage te vermelden van alle vezels in afnemende volgorde.; de aanwezigheid van niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong wordt vermeldmet de uitdrukking bevat" niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong" op het etiket of op het merk. de omschrijving van textielvezelsamenstelling moet ook in catalogussen, prospectussen of op verpakkingen vermeld staan. In het kader van internetaankopen moet dit zichtbaar zijn. Meer informatie vindt u in de FAQ, opgesteld door de Europese Commissie overde praktische aspectenen verplichtingen opgelegd, door de Europese verordening. in het Engels beschikbaar.
Was verzorgen - Lesmateriaal - Wikiwijs.
Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om.: het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat.
bedrukte maatlabels private labeling, wasetiketten en samenstellingsetiketten.
Textieletiketten kunnen we in diverse formaten en indeling leveren. enkel of dubbel zijdige bedrukking met of zonder logo. we maken labels naar uw wens! barcodes doorlopende nummers logo's' geen probleem! standaard waslabels hebben tegen zeer scherpe prijzen bel voor meer info.
Samenvatting Zorg en welzijn Ik zorg voor het huishouden Scholieren.com.
Lees het samenstellingsetiket. Hierop staat aangegeven van welke materialen het kledingstuk is gemaakt. Lees het behandelingetiket. Hierop staan symbolen die aangeven hoe je het kledingstuk moet behandelen. Meestal staan het samenstellingsetiket en het behandelingsetiket op hetzelfde stukje stof dat in het kledingstuk is vastgezet.
De was doen les 2 by Inge Kleine.
Paramètres des cookies. 15 août 2022. What makes an effective presentation effective presentation strategies. 12 août 2022. Women in tech: Interview with Riga Tech Girls mentors from Prezi. 8 août 2022. Survey findings reveal challenges and opportunities for hybrid and remote work.
Gepersonaliseerde Geweven en Textiel Etiketten Top Etiketten.
Gepersonaliseerde geweven etiketten voor uw creaties. Bij Top Etiketten vindt u alle etiketten voor uw eigen kledingcreaties: maatlabels, verzorgings- en samenstellingsetiketten. Neem gerust contact met ons op voor het op maat vervaardigen van etiketten voor gepersonaliseerde kleding van uw merk.
Aangifte gevaarlijke mengsels Belgisch Antigifcentrum.
Indien nodig magje jeaangifte via verschillende mails verzenden.Voor een maximale veiligheid mogenje files op één ZIP file staan met een gecodeerd paswoord.Je moet ons dit paswoord per telefoon meedelen op het nummer 32 2 264 96 36 of per fax 32 2 264 96 46.
samenstellingsetiket
Wij kunnen met een gerust hart JouwWeb aanbevelen en zijn er zeker van dat Simpsite klanten zich thuis zullen voelen bij JouwWeb. Lees op deze pagina alles wat je moet weten om over te stappen op JouwWeb. Stap over naar JouwWeb.
Oplossingen voor het volgen van de toeleveringsketen in de detailhandel SATO.
Voeg daarbij de ontelbare SKU's' die kenmerkend zijn voor de moderne detailhandel, het omgaan met voorraadverschillen, fouten in voorraadopname, voorraadverspilling en -krimp, het beheer van klanttevredenheidsgegevens op basis van voorraadbeschikbaarheid en tijdigheid van leveringen, en het wordt duidelijk dat retailers het allesbehalve gemakkelijk hebben.
Invuloefening textiel - Toll-net.
Waar wil je naartoe? juni 13, 2018 Stephanie Billen. etikettering 2 Ann Cleuren. Een reactie achterlaten Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. All rights reserved. Proudly powered by WordPress Education Hub by WEN Themes.

Contacteer ons