prijsetiket betekenis
Wat moet en mag op de etikettering staan? FOD Volksgezondheid.
Vleesproducten, vleesbereidingen en visserijproducten die uit één stuk vlees of vis gemaakt lijken te zijn maar eigenlijk uit verschillende stukken bestaan die gecombineerd zijn door middel van andere ingrediënten, met inbegrip van levensmiddelenadditieven en voedingsenzymen of op andere manieren, moeten de vermelding 'samengesteld' uit stukjes vlees of 'samengesteld' uit stukjes vis dragen.
hifi leuven
Etiket - 10 definities - Encyclo.
het etiket zelfst.naamw. Uitspraak: etiˈkɛt Verbuigingen: etiketten meerv papiertje met informatie dat je ergens op kunt plakken Voorbeelden: zelfklevende etiketten, het etiket van een wijnflesiemand een etiket opplakken iemand op. Gevonden op https://www.woorden.org/woord/etiket.: 1 Aangehecht briefje 2 Aanhechtbriefje 3 Adresbriefje 4 Adreskaart 5 Kantoorartikel 6 Kenmerk 7 Kenteken 8 Kleefbriefje 9 Label 10 Label met wasvoorschriften op kledingstukken 11 Merkplaatje 12 Naamplaatje 13 Opplakbriefje 14 Plakadres 15 Plakbriefje 16 Plakker 17 Plakkertje 18 Plakstrook.
Wat betekent leespen? WatBetekentHet.nl.
leesapparaat in de vorm van een stift, behorend bij een kassaterminal, voor het lezen van de streepjescode op de artikeletiketten. Er is al veel gezocht naar de betekenis van leespen en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.
Afdrukken - betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
LT/TP: vingerafdrukspoor in bestand van volledige afdrukken tien vingers. Beneden een minimaal bereik moet het afdrukken van een prijsetiket onmogelijk zijn. CPA 26.20.18: Eenheden die twee of meer van de volgende functies uitvoeren: afdrukken, scannen, kopiëren, faxen. Pc-afhankelijk systeem is voor afdrukken/kopiëren/scannen sterk afhankelijk van pc-ondersteuning.
Hét branchemedium voor de AGF-sector.
In een interview met Innovation Quarter vertellen beide heren waarin zij hetzelfde zijn én verschillen, over het gerucht dat Stijn het bedrijf over gaat nemen en over nog veel meer zaken waarmee vooral Rob vaak het nieuws haalt. Drive en draagvlakStijn.:
Wat is de betekenis van ticket.
Wat is de betekenis van ticket? zelfstandig naamwoord form vluchtbiljet - Met zulke goedkope vluchtbiljetten zal vliegschaamte geen hoge vlucht nemen. alg theater kaartje, toegangsbewijs - Er zijn nog kaartjes voor het concert verkrijgbaar. sport kwalificatie, startbewijs, deelnamebewijs - Ze won een belangrijke kwalificatiewedstrijd.
HOGENT - Modetechnologie - Vezelkennis by HOGENT - Issuu. Issuu. Search and overview. Search and overview. Liked. Unliked. Issuu.
Search and overview Search and overview Close. Features Fullscreen sharing Embed Digital Sales Statistics Article stories Visual Stories SEO. Designers Marketers Social Media Managers Publishers Use Cases. Help Center Webinars. Fullscreen sharing Embed Digital Sales Statistics Article stories Visual Stories SEO.
Etikettering FOD Economie.
Voor textielproducten, bijvoorbeeld, mag men zich niet beperken tot het louter vermelden van scheerwol, of aanduiden dat iets zuiver" is. Als de etikettering gereglementeerd is, dan bepaalt het artikel VI.8 WER dat de vermeldingenop de etiketten minstens gesteldmoetenzijn in een voor de gemiddelde consument begrijpelijke taal rekening, houdend methet taalgebied waar de goederen of diensten, al dan niet tegen betaling, aan de consument worden aangeboden.
Aanbod betekenis - Juridisch woordenboek - Advocatenkantoor Appelman.
Ook moet blijken dat de aanbieder de intentie heeft gehad om een overeenkomst tot stand te doen brengen. Dit kan afhankelijk van de product of dienst zijn: zo is in de rechtspraak bepaald dat producten voorzien van een prijsetiket in een schap een concreet aanbod zijn, maar is bepaald dat de prijs voor een huis een 'uitnodiging' is om in onderhandeling te treden'.
Nutri-Score Gezond Leven.
Na de lancering van de voedingsdriehoek kregen we de vraag naar criteria om een verder onderscheid te maken tussen bewerkte en samengestelde producten. Er zijn bijvoorbeeld veel verschillende soorten koekjes, ontbijtgranen en broodbeleg. De samenstelling en voedingswaarde kunnen sterk variëren, waardoor het ene product een betere of minder slechte keuze is dan het andere. Met de Nutri-Score wordt het in één oogopslag duidelijk welk product de voorkeur krijgt. Het label vergemakkelijkt met ander woorden de keuze binnen bepaalde productcategorieën zoals snacks, koekjes, dranken, ontbijtgranen, broodbeleg en kant-en-klare maaltijden.
Functionaliteiten Vendit systeem winkelautomatisering.
Betekenis symbolen: standaard X niet mogelijk O optioneel. Meer informatie over uw automatisering door Vendit? De vele functionaliteiten in het Vendit systeem voor de groothandel zijn te uitgebreid om allemaal te beschrijven. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak! 010 44 24 420. Sinds 1986 biedt Vendit betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor kleine en grote retailers, groothandelsbedrijven, franchise- en inkooporganisaties. Meer dan 10.000 gebruikers in meer dan 40 branches maken naar volle tevredenheid gebruik van het Vendit kassasysteem en haar e-commerce toepassingen.

Contacteer ons