Likeurstokerij & Wijnimport
VAN DER SCHUEREN - AALST

HOME
HISTORIEK
PRODUCTEN
RELATIEGESCHENKEN
PROEVERIJEN
EVENEMENTEN & FEESTEN
PRIVATE LABELLING
CONTACT

Likeurstokerij VdS in een notedop

Likeurstokerij VdS, genoemd naar zijn stichters, de familie “Van der Schueren”, produceert sedert 1928 op kleine schaal en op ambachtelijke wijze likeuren, sterke dranken, aperitieven en delicatessen te Aalst. Hier wordt nog volgens de regels van de kunst, met het nodige vakmanschap en volgens aloude traditie gewerkt met verse vruchten, verse vruchtensappen, inheemse kruiden en planten. De kwaliteit van onze producten beschouwen we als onze voornaamste vorm van reclame.

Sinaasappel - Jeneverbes - Limoen

Vruchten zoals citroen, limoen, appelsien, pompelmoes en mandarijn worden ter plaatse geperst met onze half-automatische vruchtenpers en direct verwerkt tot vruchtenjenever of aperitief. Vruchtensappen zoals ananas, aardbei, framboos, kriek en lychee worden dagvers aangeleverd.

Klare jenevers worden gerijpt op eiken vaten, likeuren uit grootmoeders tijd, advokaat en krieken op jenever worden nog steeds volgens oud recept vervaardigd.

Stookketel Vruchtenpers Vatrijping Afvulmachine

In de loop der jaren nam VdS de recepten en merknamen van een aantal andere ambachtelijke distilleries over : In de jaren zestig de distillerie St-Anna van Aalst en distillerie De Ster van Haaltert en recent Cockney's Distillery van Gent.
Vandaag produceert likeurstokerij VdS meer dan 200 producten, de meesten onder de merken VdS en Cockney's maar ook heel wat producten voor derden (private labels).

Onze producten zijn verkrijgbaar in ons winkeltje in Aalst of bij een van de verkooppunten (vraag ons vrijblijvend naar het dichtstbijzijnde verkoopadres).

Een aantal producenten in Europa die met ons de liefde voor het métier en de passie voor kwaliteit delen zijn reeds tientallen jaren onze vaste partners.
Cognac, Calvados, Whisky en Pineau de Charentes importeren wij op vat en bottelen wij ter plaatse wat U een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding garandeert.
Wijn (van eenvoudige landwijntjes tot de grote grand cru classés), Schuimwijn, Cava, Champagne en Porto voeren wij in op fles, rechtstreeks van de producent.

Het antieke winkeltje in de Binnenstraat heeft steeds een uitgebreid gamma in stock en bezit een mooie collectie Single Malt Whisky, exclusief voor Groot-Aalst.

Assortiment Whiskey's Assortiment Wijnen Assortiment Wijnen en Porto's

 

   
Designed and hosted by Web@venture