gepersonaliseerde usb-stick
Klarna: Shop nu. Betaal later.
Je kan tot en met 14 of 30 dagen na je bestelling genieten voordat je betaalt. Betalen doe je online of in de app natuurlijk. Met één klik, via iDEAL - alles kan! Ons ultieme doel is om de beste shopbeleving van de wereld te creëren. Ons uitgangspunt is dat betalingen meer moeten zijn dan een transactie. Daarom zijn onze betaalmogelijkheden eropuit om jou meer ontspanning, tijd en controle te geven, zodat jij op andere dingen kan focussen. 147 miljoen shoppers maken gebruik van Klarna. De dagelijkse 2 miljoen transacties illustreren de waarde die consumenten aan onze betaalmogelijkheden hechten. Wereldwijd werken we samen met 400 duizend webwinkels. Of het nu grote of kleine shops zijn, merken kiezen voor een samenwerking met Klarna om een moeiteloze shopbeleving te bieden aan hun klanten. Al 17 jaar maken we betalingen mogelijk. Altijd met dezelfde filosofie in ons achterhoofd - de smooothste shopbeleving van de wereld creëren. Heb jij een winkel en wil je verkopen met Klarna? Contact ons via de app.
USB Extra's' The Concept Store USB Concept.
Dit betekent dat wij voor u een gepersonaliseerde USB-stick kunnen maken, uw rapport of andere al dan niet beveiligd tegen wissen op deze USB-stick kunnen plaatsen en alles, na ontvangst van uw adressenbestand uiteraard, verder postklaar kunnen aanleveren aan de door u aangeduide koerier.
USB stick met naam graveren Moderne metallic Look - Brianto Cadeau.
Heel handig en veilig voor het opslaan van bestanden en fotos. Personaliseer zelf de USB stick met naam. Bekijk zelf je digitale proefdruk. De metallic USB-stick van kunststof en metaal, heeft een capaciteit van 4GB. De afmetingen zijn l 5,8, x b 1,9, x h 1 cm. Neem een kijkje op onze online editor. De editor is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Er is plaats om drie lijntjes eigen tekst in te geven of verschillende namen. Kies een leuk lettertype! Sla alles op in het winkelmandje. Vooraleer je de bestelling gaat afronden kan je het persoonlijke ontwerp opnieuw bekijken en eventueel aanpassen. Ook het aantal kan je nu nog aanpassen. Eigenlijk een digitale proefdruk van je eigen creatie. Stuur alles online door. Dan gaan wij aan de slag om jou naam of tekst op de USB stick onuitwisbaar te graveren. Elke USB stick verpakken we in een klein zwart kartonnen doosje. Als cadeauverpakking krijg je er een leuk transparant blokbodemzakje bij met een gouden bodem en gouden strikje. Wij verzorgen de verzending naar het ingegeven adres. Je mag het presentje binnen de 4 werkdagen verwachten. Kies voor deze uniek gepersonaliseerde USB stick met naam.
USB-sticks bedrukken Van Helden Relatiegeschenken.
Laat de relatiegeschenk usb bedrukken met uw bedrijfslogo en deel deze uit tijdens een leuke marketingactie. Omdat de reclame USB sticks bedrukt met logo of tekst bijna dagelijks gebruikt worden, wordt uw bereik groter dan dat u in eerste instantie zou denken. U kunt ook de usb stick personaliseren met een leuke tekst om uw huidige relaties te bedanken. Promotie USB stick met logo voor op beurzen en evenementen. De bedrukte usb stick is één van de populairste relatiegeschenken, maar ze zijn ook uitermate geschikt al promotieartikel en give away. De promotie usb doet het erg goed als weggever op beurzen. Omdat de bedrukte USB met logo door iedereen gebruikt wordt, kan deze op iedere beurs weggegeven worden. Daarnaast kunt u de gepersonaliseerde USB sticks ook weggeven tijdens open dagen.
USB Sticks PromoCompany.
Wanneer je gepersonaliseerde usb-sticks wilt laten bedrukken, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kies je uit verschillende modellen: van een multifunctionele usb-stick tot een twister-model. Laat het logo van jouw bedrijf bedrukken op de artikelen en ontvang een uniek én functioneel relatiegeschenk waar je al jouw zakelijke connecties een plezier mee doet.
Promotionele USB Flash Drives en Geheugen Sticks.
Een exclusief ontwerp, de Nox is een waterdichte USB stick die is voorzien van een opvallende verchroomde shell en is waterdicht tot 100 meter diepte. Deze heavy duty gepersonaliseerde USB stick is ideaal voor organisaties die zoeken naar een stevig en betrouwbare model.
Naam USB sticks Zazzle.be. Zazzle.
Roos Gold Glitter Iridescent Holographic Gradient Swivel USB 2.0 Stick. 20 korting met code XMASJULY2022. Silver Sparkle Glitter Monogram Naam en Initiaal Swivel USB 2.0 Stick. 20 korting met code XMASJULY2022. Gepersonaliseerde leraar Dank je cadeau Swivel USB 2.0 Stick.
USB Sticks bedrukken met logo Usbstick.be.
USB sticks bedrukken. Bedrukte USB sticks met logo zijn hét relatiegeschenk bij uitstek om uw bedrijf naamsbekendheid mee te geven. USB sticks bedrukken wij in eigen moderne drukkerij voor het beste resultaat in uw eigen PMS huisstijlkleuren, ook is het mogelijk om uw data bij ons aan te leveren zodat wij deze data op de USB sticks dupliceren. De druktechnieken die wij gebruiken zijn lasergraveren, tampondruk, digitale druk en zeefdruk. Bedrukken.nl Voor meer relatiegeschenken.
Gepersonaliseerde houten USB-stick in luxeverpakking.
Gepersonaliseerde houten USB-stick in luxeverpakking. Gepersonaliseerde houten USB-stick in luxeverpakking. In de aanbieding. We wilden graag een origineel, gepersonaliseerd en bovendien bruikbaar geschenk voor elke leerkracht. Onze gepersonaliseerde houten USB-stick van 32 GB in luxeverpakking is geboren! Via onze webshop, e-mail, PB of in onze winkel voor 18 euro!
Usbstickwereld: USB sticks bedrukken, USB Sticks met logo, bedrukte USB Sticks. Group 26. Group 19. Group 25. Group 27. Group 26. Group 19. Group 25. Group 27.
Onbedrukte USB Sticks kunt u ook bij ons bestellen.De levertijd bedraagt 2- 10 werkdagen. USB sticks bedrukken. De USB sticks kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst. De USB sticks kunnen op verschillende manieren voorzien worden van een mooie bedrukking.
USB stick kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis. safeshop logo.
Je hebt usb-sticks met opslagruimte vanaf 8 GB tot wel 256 GB, waardoor er altijd wel een usb-stick is waar je bestanden op passen. Wil je enkel kleine bestanden opslaan, dan is een 32gb usb stick voldoende. Wil je meer opslaan, kies dan voor een 128gb usb stick of meer.

Contacteer ons